ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Υποβιβάζονται Κέρκυρα και Καλαμαριά, ανεβαίνουν οι οκτώ πρώτοι της Φούτμπολ Λιγκ

Η ΕΠΟ με ημερομηνία 21/8 απέστειλε στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας επιστολή στην οποία κάνει γνωστή την απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την περασμένη Τετάρτη 19/8, αναφορικά με την τροποποίηση της προκήρυξης της Σούπερ Λιγκ 2 και της πρότασης αναδιάρθρωσης επαγγελματικών κατηγοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, στην επιστολή αναφέρεται ρητά πως υποβιβάζονται στη Φούτμπολ Λιγκ η Κέρκυρα και ο Απόλλων Πόντου και στη Σούπερ Λιγκ 2 προβιβάζονται οι οκτώ πρώτες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο, πως στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα αγωνιστούν τόσο η Νίκη, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς αυτό αναφέρεται ρητά στην απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπάρχει, βέβαια, ακόμη ανοιχτό το θέμα της διεξαγωγής της Σούπερ Λιγκ 2 σε δύο ομίλους, όμως την απόφαση αυτή θα πρέπει να την πάρει το Δ.Σ της Ένωσης, ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Να τονίσουμε, πως δεν αναφέρεται στην απόφαση περίπτωση αντικατάστασης ομάδας ή ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις