Α. Μάνδαλος: «Η χαρά των παιδιών είναι να παίζουν ποδόσφαιρο»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Αντώνης Μάνδαλος. Ο τεχνικός της ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας χαρακτήρισε τη νίκης των παικτών του δίκαιη. Ο Ενωσιακός προπονητής τόνισε επίσης πως ο στόχος για αυτές τις ηλικίες είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν σωστά ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Μάνδαλου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της ΕΠΣΤ στον Δημήτρη Μπιτολά και το Goalpost.gr:

«Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Δικαιούμασταν τη νίκη και την κατακτήσαμε. Αυτό που μετράει, όμως σε αυτές τις ηλικίες είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν σωστά. Το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν πάει να πει, ότι δεν πρέπει να γεννάμε μέσα από αυτή την προσπάθεια και παίκτες, οι οποίοι να είναι νικητές. Είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου».

Για τις αλλαγές: «Προσπαθώ να κάνω όλες μου τις αλλαγές, γιατί το ζητούμενο δεν είναι η νίκη. Προτιμώ τα παιδιά να παίζουν, γιατί αυτή είναι η χαρά τους. Σε κάθε παιχνίδι κάνω πέντε στις πέντε αλλαγές, ανεξαρτήτου αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις