Ανεβάζουν ρυθμούς οι παίκτες της Νίκης

Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία των παικτών της Νίκης, με την προπόνηση να περιλαμβάνει και δίτερμα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις οκτάδες (συμμετείχαν και 2-3 αθλητές της Κ-19) και δημιουργήθηκε ένα εσωτερικό τουρνουά. Στους παίκτες δόθηκε η ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από την πρώτη εβδομάδα επίπονης προετοιμασίας.
Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται, παρότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας.
Τις προηγούμενες μέρες (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) έγιναν διπλές προπονήσει. Το πρωί οι «κυανόλευκοι» δούλεψαν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και το απόγευμα πάνω στον τομέα της τεχνικής και τακτικής.

Χθες, σήμερα κι αύριο Κυριακή οι προπονήσεις είναι μονές, πριν η ομάδα, τη Δευτέρα, αναχωρήσει για Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος μετέχει και αυτός στις προπονήσεις της ομάδας από την Παρασκευή, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένεται στο Βόλο και ο Ροχάνο, ο οποίος στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πορταριά για να αρχίσει και αυτός προπονήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις