Στοίχημα: Οσέρ και Σκανδιναβική τριπλέτα!

Πλούσιο το Σαββατιάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι, αφού κάνουν πρεμιέρα Γάλλοι, Κύπριοι, Τσέχοι και Πολωνοί, ενώ σε πλήρη δράση βρίσκονται όλο το καλοκαίρι οι Σκανδιναβοί. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Sportingbet. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με το δεξί η Οσέρ

Πρεμιέρα απόψε στη Β’ Γαλλίας με πλήρη αγωνιστική δράση, το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι αυτό της Οσέρ με τη Σοσό.

Στη σεζόν που διακόπηκε άδοξα η Οσέρ τερμάτισε 11η με 34 βαθμούς σε 28 παιχνίδια, στο -16 από την πρώτη 5αδα και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Με το Φουρλάν στην τεχνική καθοδήγηση υπάρχει φιλοδοξία φέτος για δυνατή πορεία και πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Καλή η εικόνα της στα φιλικά.

Η Σοσό βρισκόταν στην 14η θέση όταν διακόπηκε η σεζόν με 34 πόντους, με το ρόστερ της να απαρτίζεται από πολλούς πιτσιρικάδες. Παραμένει άπειρος ο κορμός της ομάδας, στόχος του συλλόγου η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Η Οσέρ ξεκινά τη σεζόν με μεγάλους στόχους, την περιμένουμε να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να επιβεβαιώσει τον άσο του 2.10.

“Φάντασμα” εκτός η Σάρπσμποργκ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας από τη Νορβηγία και συγκεκριμένα το Κρίστιανσουντ, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί στις 19:00 τη Σάρπσμποργκ για την 15η αγωνιστική της Eliteserien.

Το σερί των τριών νικών της Κρίστιανσουντ σταμάτησε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Οντ, σε ένα παιχνίδι όμως που ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και προηγήθηκε νωρίς. Με συγκομιδή 21 πόντων βρίσκεται στην 6η θέση και στο -5 από την πρώτη 3αδα.

Η Σάρπσμποργκ έρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μόλντε (2-1), με την οποία απέκτησε “αέρα” τεσσάρων πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ διαφορετική η απόδοσή της όμως όταν φεύγει από το γήπεδό της, στο οποίο έχει συγκεντρώσει τους 13 από τους 17 βαθμούς της. Στα δύο τελευταία εκτός δέχθηκε ισάριθμες ήττες με 8 γκολ παθητικό.

Ποντάρουμε στην ανωτερότητα της Κρίστιανσουντ και την εκτός έδρας αδυναμία της Σάρπσμποργκ. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 2.20.

Ανοιχτό ματς στη Στοκχόλμη

Μεταφερόμαστε στη γειτονική Σουηδία, όπου στις 16:00, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Γκέτεμποργκ για την 17η αγωνιστική της Allsvenskan.

Απογοητευμένη μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό η πρωταθλήτρια Τζουργκάρντεν, το όνειρο για τους ομίλους τέλειωσε νωρίς με την ήττα 2-0 στην έδρα της Φερεντσβάρος. Εντός των τειχών πάντως βρίσκεται σε καλή κατάσταση με 5/6 νίκες και 29 πόντους, στο -6 από την κορυφή.

Η Γκέτεμποργκ αντιθέτως αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια, στα τέσσερα τελευταία σκόραρε, αλλά κατάφερε να πάρει μόλις 3 βαθμούς. Βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς (+2 από την επικίνδυνη ζώνη) και ζητά την άμεση ανάκαμψη.

Θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν σκοράρει σήμερα η Τζουργκάρντεν, η οποία όμως έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα τρία τελευταία εντός. Επιλογή το Goal/Goal  σε απόδοση 1.83.

Επικίνδυνη εκτός η Λάχτι

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από τη Φινλανδία. Στις 17:00, η Ίλβες υποδέχεται τη Λάχτι για την 11η αγωνιστική της Veikkausliiga.

8η κατατάσσεται η Ίλβες με μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, 2-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της.

Η Λάχτι είναι 6η με δύο πόντους παραπάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, αυτή στην έδρα της πρωταθλήτρια Κουόπιο.

Βολεύεται στα εκτός έδρας η Λάχτι, που παίζει με αυτοπεποίθηση και έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε έδρες όπως αυτή της Ίλβες. Επιλογή το Χ2 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις