Μεγάλο πρόβλημα στον Ολυμπιακό Β. δημιουργεί ο Τικάο

Το ποσό των 392.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει ο Ολυμπιακός στον Τικάο είναι πάρα πολύ μεγάλο για τα δεδομένα των ομάδων της Football League. Τα έσοδα των συλλόγων της Β’ Εθνικής είναι πολύ λίγα (από τηλεοπτικά, χορηγίες, εισιτήρια) και δεν επαρκούν – για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό – να καλύψει…

…ούτε το 1/3 του προϋπολογισμού της.
Η διοίκηση, πλέον, εφόσον πάρει την απόφαση να συνεχίσει τον αγώνα της, θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τον Τικάο, να διακανονίσει το ποσό σε όσο το δυνατόν περισσότερες δόσεις και να επωμιστεί ένα μεγάλο οικονομικό βάρος. Γιατί, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη έχει διακανονίσει ποσό που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ και αφορά προσφυγές παικτών που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα, ενώ κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνονται οι δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία, συν οι υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Αν δεν συμβεί αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορεί την προσεχή Άνοιξη να πάρει αδειοδότηση, γεγονός που σημαίνει, πως ακόμη κι αν αγωνιστικά κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις