Εντυπωσιάζει η Παναχαϊκή, απέκτησε Πλιάτσικα και Κουσκουνά

Δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε η Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Πάτρας απέκτησε τους Βασίλη Πλιάτσικα και Νίκο Κουσκουνά και ισχυροποιείται σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Βασίλη Πλιάτσικα:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα!

Ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι γεννηθείς στις 14/4/1988 αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας έχοντας στο ενεργητικό του 5 συμμετοχές.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας στη Super League έχοντας 22 συμμετοχές (20 κανονική διάρκεια και 2 στα play-out), ενώ είχε και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο.

Για τον Νίκο Κουσκουνά:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κουσκουνά!

Ο Νίκος Κουσκουνάς είναι γεννηθείς στις 23/12/1988, αγωνίζεται ως επιθετικός και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής (σεζόν 2009 και 2011)!

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2019-2020) ο Νίκος Κουσκουνάς φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά έχοντας στο ενεργητικό του 18 συμμετοχές και 5 γκολ στην Super League 2 και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο ξανά στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις