Πλησιάζει η επιστροφή Ντάσιου και Φερνάντες

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή των Ντιέγκο Λεόν και Σπύρου Γκουγκούδη στον Ολυμπιακό Βόλου, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στο παιχνίδι της Κυριακής (22/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Βόλο. Όσον αφορά τους Ντάριο Φερνάντες και Γιώργο Ντάσιο, έχουν ανεβάσει ρυθμούς και σύντομα…

…θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και πάλι τον Ολυμπιακό. Αν όλα πάνε καλά, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό. Τραυματίας είναι και ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφει ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ωστόσο, παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης στον άξονα, από τη στιγμή που ο Ανέστης Νάστος είναι τιμωρημένος. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχε αγωνιστεί ο Ζέρης ως δεύτερος ανασταλτικός μέσος, ενώ στο φιλικό με την ομάδα Νέων ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε σ’ αυτή τη θέση για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τον Γκουγκούδη. Δύσκολα, όμως θα τον δούμε να παίζει ως αμυντικός μέσος.
Σήμερα, αλλά και στην προπόνηση της Παρασκευής, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις