Περπερίδης: «Άδικος και παράλογος ο καταρτισμός των ομίλων!»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει σε ομάδες του 4ου ομίλου –και όχι μόνο- ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος τοποθετήθηκε στον 4ο όμιλο με ομάδες της Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Τρικάλων.

Η mikriliga.com επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΓΣ Αλμυρού, Δήμο Περπερίδη, ο οποίος ήταν κάθετος στην άποψη πως η απόφαση του καταρτισμού είναι άδικη.

«Οι ομάδες της Θεσσαλίας είναι αδικημένες»

 Ο Πρόεδρος του Αλμυρού αρχικά αναφέρει πώς τα ταξίδια είναι μακρινά, τα έξοδα αυξάνονται και πώς αν ο όμιλος ήταν όπως πέρσι θα γλίτωναν πολλά δρομολόγια:

«Όλες οι ομάδες θεωρούν άδικη και παράλογη την απόφαση για τον καταρτισμό. Θα έπρεπε φέτος λόγω των συγκυριών να έχουμε τα μισά έξοδα, όχι παραπάνω από πέρσι! Όλα μας τα ταξίδια θα είναι πολλών ωρών, δεν έχουμε κάποιο μικρό, θα είναι έξι κι επτά ώρες ταξίδια, πράγμα που σημαίνει πώς θα έπρεπε να έχουμε και διανυκτέρευση, όμως αυτό δεν θα το κάνει κανένα σωματείο. Έχουμε απόσταση 30 χιλιόμετρα από τη Λάρισα και θα διανύσουμε 300 χιλιόμετρα για να μεταβούμε στην Εύβοια να αγωνιστούμε! Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα κριτήρια, πώς εξυπηρέτησαν τις ομάδες. Οι ομάδες της Θεσσαλίας είναι αδικημένες όσον αφορά την απόσταση! Ας μας έβαζαν όπως πέρσι με το Καρπενήσι, θα γλιτώναμε τόσα δρομολόγια Είναι ταφόπλακα για μας καθώς έχουν μηδενικά έσοδα φέτος, ούτε εισιτήρια, ούτε διαφημιστικές ταμπέλες… Ακούστηκαν και κάτι… περίεργα! Μέχρι και το ενδεχόμενο πώς ίσως αναγκαστούμε να πηγαίνουμε με δύο λεωφορεία!»

  «Έντονη δυσαρέσκεια, ίσως να μην κατέβουμε»

 Ο κ. Περπερίδης αποκαλύπτει στη mikriliga.com πώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομάδων που έχουν δυσαρεστηθεί με τον καταρτισμό, εκφράζοντας και το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα!

«Η δυσαρέσκεια είναι έντονη και υπάρχει περίπτωση να μην κατέβουμε. Πρόκειται να γίνει μια συνάντηση όπου θα συμμετέχουν πάνω από δέκα σωματεία, με μοναδικό ζήτημα το αν θα κατέβουμε, καθώς δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Η ΕΠΟ και η ΓΓΑ από τώρα αποφάσισαν από τώρα, να γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Εφόσον έκαναν μικρούς ομίλους ας ξεκινήσουμε από τα Χριστούγεννα κι έπειτα , υπό φυσιολογικές συνθήκες. Προλαβαίνουμε να αγωνιστούμε από τα Χριστούγεννα ως τον Ιούνιο. Γιατί να ξεκινήσουμε τώρα, που έχουμε φουλ έξοδα και μηδέν έσοδα…»

mikriliga.com

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις