Τριπλή ενίσχυση για τον Άνθιμο Γαζή

Τρεις ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Άνθιμος Γαζής ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ.

Η ανακοίνωση:

Μετά τις ανανεώσεις όλων των παιχτών της περσινής σεζόν σειρά έχουν οι μεταγραφές. Πρώτες φετινές μεταγραφές και πολύ σημαντικές αφού πρόκειται για παίχτες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα των Μηλεών που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Η διοίκηση του Γαζή δείχνει ότι δεν το βάζει κάτω, παρά την δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας, και συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ, πιστεύοντας στην άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Τριχόπουλος, είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο κέντρο και έχει μακρά θητεία σε ερασιτεχνικές ομάδες (Ρήγα Φεραίο, Αστέρα Ριζομύλου, Αγχίαλο). Ο Τριχόπουλος διακρίνεται για την ταχύτητα του, για την τεχνική του κατάρτιση αλλά και για την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Σένκο, αγωνίζεται και αυτός στο κέντρο ως επιθετικό χάφ, διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα και την ταχύτητα του. Ο Σένκο αποτελούσε τη γραμμή κρούσης της Σκοπέλου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Ανθιμου Γαζή, τη σεζόν 2016-17 στην Α’ κατηγορία.

Ο Ψαρόμπας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού αγωνίζεται στα γήπεδα της Μαγνησίας για σχεδόν 20 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ηρακλή και Άνθιμο Γαζή. Τα τελευταία τρία χρόνια διέμενε για επαγγελματικούς λόγους στα Χανιά της Κρήτης και αγωνίστηκε σε Κρητικό Αστέρα Χανιών και Ασπάλοθο Χανίων. Τέλος, ο Ψαρόμπας επιστρέφει σπίτι του αφού στον Άνθιμο Γαζή έχει αγωνιστεί και παλιότερα (2007-2012) και ήταν αρχηγός τις δυο τελευταίες χρονιές. Το 2010-2011 και 2011-12 όταν και η ομάδα αγωνιζόταν στην Α’ τοπική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις