Σε κλίμα ενθουσιασμού η πρώτη του Πανιώνιου Νέας Ιωνίας (photos)

Το πρώτο ποδοσφαιρικό “ραντεβού” πραγματοποιήθηκε απόψε στο Βασδεκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας για τον Πανιώνιο! Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, με χαμόγελα και αισιοδοξία 24 ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι πάτησαν χορτάρι μετά από αρκετό χρονικό διάστημα!
Αφού έγινε η καθιερωμένη γνωριμία μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος,το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας κος Δημήτριος Φραντζής,ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα και τόνισε πως η διοίκηση του συλλόγου θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστατης δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα!
Στη συνέχεια ο νέος τεχνικός των “κυανέρυθρων” κος Χρήστος Γκαγκας αφού καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές,ευχήθηκε μια υγιή αγωνιστική σεζόν και πάνω απ’όλα με υπομονή και επιμονή οι στόχοι της ομάδας μπορούν να εκπληρωθούν!
Αξίζει να αναφέρουμε πως το παρών έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός κος Κώστας Φώτου και ο Τεχνικός Διευθυντής κος Δημήτρης Παπαπορφυριου. Επίσης, βοηθός προπονητή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ αναλαμβάνει ο παλαίμαχος άσσος Γιάννης Γιαννακος με θητεία σε Νίκη Βόλου, Ρήγα Φεραίο, Χλοη,κ.α ενώ διατέλεσε και για αρκετά χρόνια προπονητής και στα τμήματα υποδομής του Σαρακηνού επιδεικνυοντας σπουδαίο έργο!
Βέβαια υπήρχαν κάποιες απουσίες λόγω επαγγελματικών και φοιτητικών υποχρεώσεων, αλλά σύντομα θα ενσωματωθούν και με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις