“\u039c\u03b7\u03bd \u03bc\u03b1\u03c2 \u03b1\u03bd\u03b1\u03b3\u03ba\u03ac\u03c3\u03b5\u03c4\u03b5 \u03bd\u03b1 \u03b1\u03c3\u03c7\u03bf\u03bb\u03b7\u03b8\u03bf\u03cd\u03bc\u03b5 \u03be\u03b1\u03bd\u03ac \u03bc\u03b5 \u03c4\u03bf\u03c5\u03c2 \u039d\u03ad\u03bf\u03c5\u03c2 \u0391\u03b8\u03bb\u03b7\u03c4\u03ad\u03c2”

“Μην μας αναγκάσετε να ασχοληθούμε ξανά με το θέμα των Νέων Αθλητών…” καταλήγει η ανακοίνωση του “Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης”, στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε άμεσο και έμμεσο εμπλεκόμενο με τους Νέους Αθλητές. Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων της Νίκης Βόλου:

“Για να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας στο θέμα των Νέων Αθλητών και επειδή θέλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι στον κόσμο της ομάδας μας και τους παίκτες των Νέων Αθλητών, θα σας αναφέρουμε αναλυτικά τι έχει γίνει από το περασμένο καλοκαίρι.
1. Το Δ.Σ. των Νέων Αθλητών εκλέχθηκε μέσω «τηλεφωνικής ψηφοφορίας» σε μια νύχτα με εκλογικά κέντρα ταβέρνες, τσιπουράδικα και τα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. Άραγε αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία εκλογής Δ.Σ. ενός σωματίου; Αν δεν είναι αυτή η προβλεπόμενη διαδικασία, προς τι αυτή η ελαστικότητα από το τότε Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου;
2. Εμείς από όσο ξέρουμε τόσα χρόνια ο σκοπός δημιουργίας των Νέων Αθλητών ήταν να παίζουν πραγματικά νέοι στην ομάδα αυτή με σκοπό να προωθηθούν όσα παιδιά αξίζουν στην μεγάλη ομάδα. Αντί αυτού είδαμε παίκτες μεγάλης ηλικίας για την ομάδα αυτή και έμμισθους και με έξτρα πριμ για την επίτευξη τερμάτων από «μεγαλοπαράγοντες» φαντάσματα που όπως κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να φαίνονται πουθενά και το παίζουν απλοί φίλαθλοι.
3. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος μεταξύ Νέων Αθλητών και Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στο ιστορικό Παντελής Μαγουλάς, ο κόσμος της Νίκης για πρώτη φορά ήταν κατά των Νέων Αθλητών και αυτό γιατί οι «κύριοι» του Ομίλου Φιλάθλων – Δ.Σ. Νέων Αθλητών και ο αόρατος παράγοντας φέρανε μπράβους σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε δύο φιλικά σωματεία. Ποιος ο λόγος κύριοι; Τι φοβόσασταν;
4. Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις μας με ΠΑΕ, Ερασιτεχνική Νίκη και τον κύριο Βούλγαρη που χρηματοδοτούσε όλο αυτό τον καιρό τους Νέους Αθλητές, για την λύση του θέματος, καταλήξαμε ότι πρέπει να παραιτηθούν από το Δ.Σ. των Νέων Αθλητών τα άτομα του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. Επειδή όμως αυτά τα συγκεκριμένα άτομα δεν θέλανε να παραιτηθούν και δεν παραδίδανε την σφραγίδα του σωματείου και τα δελτία των παικτών στην Ερασιτεχνική Νίκη, μιλήσαμε τηλεφωνικά στο ημίχρονο αγώνος της ΠΑΕ με τον κύριο Βούλγαρη ο οποίος μας ζήτησε να τον βοηθήσουμε στο συγκεκριμένο θέμα. Σε συνεννόηση κατόπιν και με τους κυρίους Χαλκιά και Λαλιά κρίναμε σωστό να παρέμβουμε αφού μας υποσχέθηκαν ότι η ομάδα θα λειτουργούσε ξανά στα πρότυπα για τα οποία δημιουργήθηκε. Για αυτό το λόγο και εμείς στο επόμενο συμβούλιο της Ερασιτεχνικής απαιτήσαμε και πήραμε έστω και με επεισοδιακό τρόπο τη σφραγίδα και τα δελτία αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα μέχρι σήμερα.
Γιατί κύριοι Βούλγαρη και Χαλκιά δεν τρέχετε την ομάδα όπως υποσχεθήκατε στα πρότυπα που δημιουργήθηκε και συνεχίζεται να κάνετε μεταγραφές μεγάλων σε ηλικία και έμμισθων παικτών με στόχο τη Γ εθνική;
Μήπως ένα καθαρό Α.Φ.Μ. στη Γ εθνική θα ήταν πόλος έλξης για ομάδες με οικονομικά προβλήματα;
Ποιο είναι το νέο Δ.Σ. των Νέων Αθλητών και ποια είναι τα καινούργια γραφεία που ανακοινώσατε και δεν είναι τα γραφεία της Ερασιτεχνικής;
Μήπως πίσω από τους Νέους Αθλητές κρύβεται κανένας πρώην γνωστός «σωτήρας» της ομάδας μας στα πέτρινα χρόνια;
Επειδή δεν έχουμε τίποτα με τα παιδιά των Νέων Αθλητών που παίρνουν ένα μεροκάματο αυτές τις δύσκολα οικονομικά εποχές οι προτάσεις μας είναι:
1. Η σφραγίδα να πάει στην ερασιτεχνική Νίκη
2. Ο κύριος Βούλγαρης αν θέλει φυσικά να μείνει και να βοηθήσει
3. Να παραιτηθούν οι καρεκλοκένταυροι που είναι τόσα χρόνια στους Νέους Αθλητές και το κολλέγιο της Ερασιτεχνικής και να αναλάβουν την ομάδα τα παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της και ην πονάνε ακόμα.
4. Αυτά τα παιδιά να την κατεβάσουν στο τοπικό πρωτάθλημα αναδεικνύοντας νέα ταλέντα όπως έκανε αυτή η ομάδα τόσα χρόνια .
Ζούμε το όνειρο της Α εθνικής μετά από 48 χρόνια. Μην μας αναγκάσετε να ασχοληθούμε ξανά με το θέμα των Νέων Αθλητών…

Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις