Θετικό το πρώτο τεστ για την Παναχαϊκή (video)

Την ομάδα του Φωκικού αντιμετώπισε η Παναχαϊκή στην Άμφισσα στην πρώτη αναμέτρηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2020-2021.

Οι “κοκκινόμαυροι” του Δημήτρη Ελευθερόπουλου νίκησαν με 2-1, παρουσιάστηκαν εξαιρετικά δραστήριοι στο πρώτο μέρος, είχαν σωστή κυκλοφορίας της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν από.

Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Μπελεζάκης και Παπαδόπουλος επιχειρούσαν συνεχώς προσπάθειες, και μάλιστα ο τελευταίος είχε και ακυρωθέν γκολ στο 32′ λεπτό.

Παρ’ όλα αυτά, ό,τι δεν κατάφερε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, το έκανε εννέα λεπτά αργότερα. Στο 41′ είχαμε την πανέμορφη σέντρα του Μπελεζάκη στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου κινήθηκε ο Παπαδόπουλος και με όμορφη κεφάλια έγραψε το 0-1 για την Παναχαϊκή.

Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν οδηγηθούμε στην ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Ζιώγα.

Στην επανάληψη, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άλλαξε τα 3/4 της ενδεκάδας, περνώντας νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ την πρώτη καλή στιγμή την είχαμε στο 49′ με τον Τσερούτι.

Ωστόσο, σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά, ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος καλός και γρήγορος. Πέρα από ένα σουτ του Πατάπη στο 66′, η πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη φάση για την Παναχαϊκή ήρθε στο 75′ και μάλιστα ήταν… “διπλή”.

Όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τσερούτι έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Φωκικού και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού. Έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ ο Παπαχρονόπουλος έκανε την κεφάλια μέσα από την περιοχή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παπαχρονόπουλος σούταρε χωρίς αποτέλεσμα στο 85′, όμως, στο 89′ ήρθε η… “δικαίωση” για τους παίκτες του Ελευθερόπουλου με βάση και την εικόνα του αγώνα.

Ο Ανάκογλου ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Τσερούτι μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι για το 1-2, με τους “κοκκινόμαυρους” να παίρνουν τη νίκη

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μένκα, Μπελεζάκης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Πατρώνης, Batrovic, Μασούρας, Αραβίδης, Παπαδόπουλος.

Στο β’ μέρος μπήκαν οι: Κολοβούρης, Παπαχρονόπουλος, Πάνος, Bruce, Σταυρόπουλος, Cerutti, Σκεπετάρης, Τσότρας, Ανάκογλου.

Πηγή: matchnews

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις