Στην Πορταριά ο Περιστερίδης-επιβεβαίωση του goalpost.gr

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr ΕΔΩ, καθώς ο Κώστας Περιστερίδης είναι πλέον παίκτης της Νίκης. Από τις 23 Αυγούστου σας είχαμε ενημερώσει πως ο Περιστερίδης τα έχει βρει σε όλα με τη Νίκη και απέμεναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για την απόκτηση του ικανού πορτιέρο.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στο Βόλο ο Ροχάνο και στη συνέχεια θα μεταβεί και αυτός στην Πορταριά για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Στο Πήλιο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Περιστερίδης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Θοδωρής Κουκουτής, Κώστας Κάρδαρης, Γιώργος Φλώρος, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Λούκας Μπόσιο, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Νέτι Μέτσε, Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Αντώνης Μαυροζούμης, Γιάννης Κοπιτσής, Εμάνουελ Ιμπάνιεθ, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Άλεξ Κρουθ, Στέργιος Οικονομίκος, Αποστόλης Τσιώλης, Σέρχιο Γκονζάλες και Μίλτος Χρόνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις