Προπονήσεις στο Π. Μαγουλάς η κολύμβηση της Νίκης

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο, με πολύ συναίσθημα κι αρκετή όρεξη, ξεκίνησαν οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Νίκης Βόλου στις αναβαθμισμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου “Π.Μαγουλάς ” που εξασφαλίζουν και πληρούν τις υγειονομικές προϋποθέσεις, λόγω πανδημίας.

Η πρώτη συγκέντρωση συνάντηση των παιδιών που συνοδεύτηκε από προπόνηση σε ανοιχτό χώρο, με την επίβλεψη του νέου προπονητικού επιτελείου έγινε σε ένα χώρο με ιστορία και πολύ συναίσθημα.

Η όρεξη για το νέο ξεκίνημα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην πρώτη προπόνηση, δίνοντας παράλληλα και την εικόνα της ταυτότητας αυτής της ομάδας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την προσεχή περίοδο στον ίδιο χώρο, μέχρι την ολοκλήρωση του αρχικού σταδίου και πριν την είσοδο στο νερό.

Θα ακολουθήσει η ενσωμάτωση στις προπονήσεις και της  προαγωνιστικής ομάδας την Τρίτη 25 Αυγούστου όπως έχει σχεδιαστεί από το προπονητικό επιτελείο.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ευχαριστεί τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Στέργιο Φάτση για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για τις προπονητικές ανάγκες αυτής της μεταβατικής περιόδου κι εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις