Σταμέλος: «Το τιμ έχει ταιριάξει»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου, πραγματοποίησε ο αναλυτής της Νίκης Βόλου, Κωνσταντίνος Σταμέλος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής και σχετικά με το τι θα ακολουθήσει:
“Μέχρι στιγμής, όλα κυλούν φυσιολογικά κι όπως τα είχε σχεδιάσει το τεχνικό τιμ. Οι πρωινές προπονήσεις αφορούν κυρίως το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, το απόγευμα περισσότερο ασχολούμαστε με την τακτική. Ακόμα, στο τακτικό κομμάτι, δουλεύουμε σε γενικότερο επίπεδο κι όσο περνάνε οι μέρες, θα επικεντρωνόμαστε και σε ειδικότερα κομμάτια. Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, τίποτα το απρόοπτο γενικά κι ευχόμαστε να παραμείνουν τα πράγματα έτσι”.
Για τη συνύπαρξή του με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ:
“Το τιμ έχει ταιριάξει, το κλίμα ανάμεσά μας είναι πολύ θετικό, από την πρώτη μέρα. Ο καθένας από εμάς έχει αντιληφθεί ποιες είναι οι αρμοδιότητές του, η συνεργασία μας είναι άψογη κι εκτός από την επαγγελματική μας σχέση, φαίνεται πως, σιγά-σιγά, διαμορφώνεται και μία πολύ όμορφη προσωπική σχέση μεταξύ μας”.
Για το φιλικό με την Παναχαϊκή την Πέμπτη:
“Είναι το πρώτο φιλικό, πάντα στα πρώτα φιλικά περιμένει ένας προπονητής να δει και σε τί αγωνιστικό επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες, μετά την αποχή, ειδικά φέτος που η αποχή ήταν ασυνήθιστα μεγάλη. Δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή αγωνιστικά συμπεράσματα, εννοείται αυτό, ο χρόνος θα μοιραστεί σε όλα τα παιδιά, μιλάμε για ένα φιλικό τεστ, και μάλιστα το πρώτο, τίποτα παραπάνω”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις