Οικονομίκος: «Ικανοποίηση για Super League 2»

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Στέργιος Οικονομίκος κλήθηκε να μοιραστεί με τον κόσμο της ομάδας, τις πρώτες σκέψεις του, κατά τη διαμονή του στην Πορταριά, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εκείνου και των συμπαικτών του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τις πρώτες ώρες εκείνου και των συμπαικτών του στην Πορταριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:
“Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε όλοι εναρμονιστεί στην ατμόσφαιρα της προετοιμασίας, έχουμε έρθει πολύ σοβαροί κι έτοιμοι ψυχολογικά, με διάθεση για δουλειά. Οι πρώτες ώρες μας βοηθούν περισσότερο στην προσαρμογή μας, αλλά γενικά, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε μπει σε διαφορετικούς ρυθμούς κι έχουμε ξεκινήσει αρκετά δυνατά. Πιστεύω πως, αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, κάτι που εύχομαι σε όλα τα παιδιά της ομάδας, θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά”.
Για τις αγωνιστικές ευκαιρίες που πήρε πέρσι και ποιος θέλει να είναι ο ρόλος του τη φετινή χρονιά:
“Πέρσι ήρθα στην ομάδα τον Φεβρουάριο, αλλά κατάφερα να πάρω κάποιες ευκαιρίες, έστω και λίγες. Φέτος είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, ξεκινώ με την ομάδα από την αρχή της χρονιάς και προετοιμάζομαι με αυτήν, αν συνεχίσω έτσι, με δουλειά και πίστη στο πλάνο των προπονητών μου, θα καταφέρω να έχω ξανά τις ευκαιρίες και τον ρόλο που μου αξίζουν”.
Για το γεγονός πως του χρόνου η Νίκη θα αγωνίζεται στη Superleague 2:
“Αυτό είναι πολύ θετικό για όλους μας, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Θα αγωνιστούμε σε μία αμιγώς επαγγελματική κατηγορία και θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το καλύτερο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις