Δημιουργία τμημάτων υποδομής από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας!

Η διοίκηση του Πανιωνίου “έχει σηκώσει τα μανίκια” και εργάζεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα που απασχολούν την ιστορική “κυανέρυθρη” ομάδα της Νέας Ιωνίας!
Φέτος οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία αποφάσισαν την δημιουργία τμηματων υποδομής και κάνουν κάλεσμα σε γονείς και παιδιά (ηλικίας 5-15 ετών) να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής με κυριότερο στόχο την άθληση,την ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι!
Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός αποτελεί ένα δεύτερο σχολείο της ζωής,όπου τα “μικρά φυντανακια” της “Στρογγυλής Θεάς” μπορούν να διδαχθούν τα “μυστικά” της μπάλας,να αθληθούν σωστά με την κατάλληλη διαπαιδαγώγηση και στο προσεχές μέλλον να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου!!!
Άξιο αναφοράς είναι πως ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου Γιάννης Γιαννακός θα αναλάβει την προπονητική εποπτεία της Ακαδημίας μιας και ο σπουδαίος παλαίμαχος άσσος άφησε εξαιρετικό έργο για 14 συνεχή χρόνια στα τμήματα υποδομής του Σαρακηνου με τη συνέπεια και την εργατικότητα του!
Επίσης, οι εγγραφές θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα στο Βασδεκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στην είσοδο του γηπέδου και ώρες 18:00-20:00μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα παρακάτω τηλέφωνα:
6946515902(Προπονητης Γιάννης Γιαννακός)
6973060766(Πρόεδρος Δημήτριος Φραντζής)
6986561829(Γενικός Αρχηγός Κώστας Φώτου)
Επιμέλεια:Γραφείο Τύπου
ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1986

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις