“Χορταστικό” θέαμα στον Αλμυρό, Γ.Σ.Α.-Κ19 ΑΕΛ 3-3

Την ομάδα Κ19 της ΑΕΛ φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” ο Γ.Σ. Αλμυρού. Έγινε ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3. Χαρακτηριστικό του αγώνα, το γεγονός πως και τα έξι γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51’ με σουτ του Δρόσου, αλλά στο 59’ ο Κοντοβάς κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Βαγενάς (1-1). Η ΑΕΛ στη συνέχεια σημείωσε δύο τέρματα με τον Κυριζάκη στο 69’ και στο 80’.
Ωστόσο οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου αντέδρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφεραν το ματς στα ίσια. Πρώτα στο 85’ κέρδισαν δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Βαγενά εντός περιοχής, στο οποίο ευστόχησε ο Τσάτσος μειώνοντας σε 2-3. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Χρήστος Γκάμπας με σουτ στο 91’.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος (82’ Σιδέρης), Χρηστίδης (46’ Πατσιούρας), Λάμπος, Κόκκας (82’ Ντόντα), Κυριάκος, Καναβός (63’ Ξηρογιάννης), Κουτσούκης (75’ Χρ. Γκάμπας), Τσάτσος, Καραγεωργόπουλος (70’ Αργυρόπουλος), Κοντοβάς (82’ Χριστοδουλόπουλος), Βαγενάς.
ΑΕΛ Κ19: Μπετκέσι, Χατζής, Τζέλα, Τερζής, Λύγουρας, Αγγελούλης, Σούμπασης, Κορτσάρι, Σταμάτης, Μιλτιάδης, Κερίμ. (Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπακωνσταντίνου, Μυλωνάς, Αντωνόπουλος, Κυριζάκης, Κούκος, Δράκος, Δεληγιάννης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις