Μπάσκετ: Υψηλότερους στόχους θέτει φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου (photos)

Η χρονιά άρχισε για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση θέτοντας υψηλότερους στόχους από πέρσι, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος το βολιώτικο συγκρότημα φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλό του στην Γ’ Εθνική μπάσκετ.

Στην πρώτη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκος Τσεκούρας, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και φυσικά οι καλαθοσφαιριστές της φετινής ομάδας.
Αυτοί είναι οι Χρήστος Σιμάκης, Φώτης Μπουσκολίτης, Αντώνης Γκοντόπουλος, Γιώργος Παρασκευάς, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Γιώργος Τσιακλάγκανος, Ανδρέας Ροδολάκης, Νίκος Τσαπράζης, Άγγελος Μπράμι, Φώτης Μάρκου, Δημήτρης Καραμήτσος, Αντώνης Μούμογλου.
Δικαιολογημένα απών ήταν το νέο απόκτημα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Άγγελος Σταθούρος, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αναμένονται και δύο ακόμη μεταγραφές στην περιφέρεια.
Πρώτα τελέστηκε ο αγιασμός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Τσεκούρας έκανε μια σύντομη ομιλία. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει λάθη, αλλά το Διοικητικό Συμβουλίου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να τα λύσει, ενώ ζήτησε απ’ όλους μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Επίσης ευχήθηκε υγεία σε όλους και επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Κατόπιν ακολούθησε προπόνηση, ενώ την επόμενη Κυριακή θα δοθεί το πρώτο φιλικό κόντρα στην Αγριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις