Δ. Ζιάκας: Άριστες οι συνθήκες προετοιμασίας στο Καρπενήσι

Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να βελτιωθούν αγωνιστικά και τεχνικά, με στόχο να «χτυπήσουν» την πόρτα της ενδεκάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ζιάκας, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, με παραστάσεις από τα πρωταθλήματα Κ17 και Κ19 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Ελλάδος), πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Διαγόρα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Δημήτρης Ζιάκας καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό του στις προπονήσεις, φιλοδοξεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό Βόλου και να σταδιοδρομήσει με επιτυχία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του τόνισε για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία στο Καρπενήσι:

«Οι συνθήκες προετοιμασίας στο Καρπενήσι ήταν ιδανικές. Η διαμονή στο ξενοδοχείο ήταν άψογη, μας παρείχαν όλες τις ανέσεις και αποτέλεσε ησυχαστήριο για την ομάδα. Οι εγκαταστάσεις ήταν τέλειες, ενώ τα γήπεδα όπου γίνονταν οι προπονήσεις ήταν σε άριστη κατάσταση. Η δουλειά που έγινε ήταν εξαιρετική, όλα τα παιδιά δουλεύουμε επαγγελματικά και οι συνθήκες προετοιμασίας ήταν πρωτόγνωρες για μένα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Διαγόρα, κ. Πρασσά και τον προπονητή κ. Αρσένο, καθώς μου έδωσαν πέρυσι την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα και μέσω αυτής να με δουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου και να με εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου.

Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν, να παίξω στην ομάδα και να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν ψηλότερα, σ’ ένα δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως θα είναι το φετινό της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που φορώ την φανέλα μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας Από την πρώτη στιγμή ένιωσα τη μεγάλη δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Πολλοί φίλαθλοι σε καθημερινή βάση επισκέπτονταν την ομάδα στο ξενοδοχείο, αλλά και στο γήπεδο, παρακολουθώντας την προπόνηση. Γι’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού οφείλουμε, εμείς οι ποδοσφαιριστές, να δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε, πιστεύω, να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους που θέτουμε, ως ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις