στην παράταση προκρίθηκε η Ομόνοια, αποκλείστηκε η Σέλτικ του Μπάρκα – Τα αποτελέσματα

Ακόμα μία δύσκολη αποστολή έφερε εις πέρας εκτός έδρας η Ομόνοια. Και μάλιστα το έκαναν με τον ίδιο τρόπο, στην παράταση. Οπως μία βδομάδα νωρίτερα στην Αρμενία, έτσι και τώρα στην Πολωνία, όπου στο έξτρα 30λεπτο και μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια, καθάρισαν 0-2 τη Λέγκια, για να συνεχίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το παιχνίδι πάντως βοήθησε τους Κύπριους, καθώς οι Πολωνοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55′. Ο Γκόμεθ άγγιξε το 0-1 με εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και στην παράταση ο ίδιος ήταν που ευστόχησε σε πέναλτι (92′), με την κεφαλιά του Τιάγκο να κλειδώνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Κούσουλος, Γκόμεθ, Γκόμες (Μαυρίας 102′), Μποτεάκ (Λοΐζου 91′), Τιάγκο (Κίκο 113′), Τζιωνής (Ασάντε 77′), Ντούρις.

Σοκ για Σέλτικ και Μπάρκα
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς στον θεσμό συντελέστηκε στο “Σέλτικ Παρκ”. Η Σέλτικ ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά η Φερεντσβάρος κατάφερε να φύγει από εκεί με το 1-2 και την πρόκριση δική της. Σίγκερ (7′) και Ν’Γκουέν (75′) νίκησαν δύο φορές τον Βασίλη Μπάρκα, ενώ ο Κρίστι (53′) είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα.

Τα αποτελέσματα του 2ου προκρ. γύρου
Τρίτη
Τίρανα – Ερυθρός Αστέρας 0-1
ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1

Τετάρτη
Αλκμααρ – Βικτ. Πλζεν 3-1 παράταση (1-1)
Σούντουβα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-3
Τσέλιε – Μόλντε 1-2
Καραμπάχ – Σερίφ 2-1
Λοκ. Ζάγκρεμπ – Ραπίντ Βιέννης 0-1
Λουντογκόρετς – Μίντιλαντ 0-1
Κλουζ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Λέγκια Βαρσοβίας – Ομόνοια 0-2 παράταση (0-0)
Ντιναμό Μπρεστ – Σαράγεβο 2-1
Γιουνγκ Μπόις – Κι Κλάκσβικ 3-1
Σέλτικ – Φερεντσβάρος 1-2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις