Το πρόγραμμα της Formula 1 αυτό το τριήμερο

Στην αγαπημένη πίστα πολλών οδηγών της F1, στο Σπα, θα πραγματοποιηθεί το Βελγικό Γκραν Πρι, με bonus ενδιαφέροντος τα ασταθή καιρικά φαινόμενα.

Από τις 28 Αυγούστου ξεκινά και πάλι η δράση της F1, με τις ελεύθερες δοκιμές του 7ου κατά σειρά αγώνα για φέτος, του Γκραν Πρι του Βελγίου. Στη φημισμένη πίστα του Σπα με τις έντονες υψομετρικές διαφορές και τις απαιτητικές στροφές υψηλής ταχύτητας, ο καιρός θα παίξει φέτος ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

Οι αρχικές προβλέψεις κάνουν λόγο για 80% πιθανότητα βροχής τις ημέρες των κατατακτήριων και του αγώνα, δηλαδή το Σάββατο και την Κυριακή, με αποτέλεσμα τα προγνωστικά να είναι πολύ δύσκολα. Παρά την περσινή επικράτηση της Ferrari με το Λεκλέρ, φέτος οι συνήθεις ύποπτοι και πρώτοι της βαθμολογίας Λιούις Χάμιλτον με Mercedes και Μαξ Φερστάπεν με Red Bull θεωρούνται οι επικρατέστεροι διεκδικητές της πρωτιάς.

Όλη η δράση των δοκιμών, των κατατακτήριων και του αγώνα θα μεταδοθεί ελεύθερα και ζωντανά τόσο από την EΡΤ Sports όσο και από την Cosmote, στο κανάλι της Sport 5 HD, τις παρακάτω ημέρες και ώρες Ελλάδας.

Παρασκευή 28 Αυγούστου

12:00 – Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (FP1)

16:00 – Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (FP2)

Σάββατο 29 Αυγούστου

13:00 – Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (FP3)

16:00 – Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή 30 Αυγούστου

16:10 – Αγώνας

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις