Παλτόγλου: “Έκτρωμα η Φούτμπολ Λιγκ, μόνη λύση η Σούπερ Λιγκ 2 με δύο ομίλους”

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ μίλησε ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, για τις τελευταίας εξελίξεις αναφορικά με τη Super League 2 και τη Football League.Αρχικά, ανέφερε πώς ο κ. Αυγενάκης δεν κάνει κάτι:

«Όλα είναι στο χέρι του Υπουργού. Όσο τους αφήνει και τρώγονται… Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο από την ανυπαρξία τους. Το θέμα είναι ο κ. Αυγενάκης δεν κάνει τίποτα τελείως, απλώς παρακολουθεί. Δεν ξέρω αν κάνει κάτι, δηλαδή εγώ νομίζω ότι με το συγκεκριμένο Υπουργό δε θα παιχτεί και πρωτάθλημα.Τι περιμένει, τα Χριστούγεννα…

Έβαλε το νόμο με τα 3/4 , ο οποίος δεν έχει καταλάβει κανένας γιατί το έβαλε και αποκλείεται αυτό να είναι αθώο. Το πέρασε και το ψηφίσαν οι βουλευτές. Και πάλι δεν κάνει τίποτα, κάθεται και τους κοιτάει! Θα μείνει στην ιστορία σαν ο άνθρωπος που δεν έκανε τίποτα.Τα έχει κάνει μπάχαλο, προσβάλλει την κυβέρνηση, έφτασε η ΕΠΟ να συμπληρώσει τα 3/4 που ζήταγε, και πάλι δεν παίρνει πρωτοβουλία να κάνει κάτι!

Κάθεται και περιμένει. Οι άλλοι χθες αποφασίσανε να βάλουν στο τραπέζι τις 12 τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, τι να λέμε τώρα… τι να ασχολούμαστε…Έφτιαξε ο Βασιλειάδης μια κατηγορία, τον βρίζαμε όλοι. Η οποία κατηγορία δεν υπάρχει. Τώρα ο Αυγενάκης, που ψήφισε κατά, που φωνάζανε κάνανε ολόκληρο αγώνα και κάθεται και το κοιτάει και θα συντηρήσει αυτήν την κατηγορία, τη Football League».

Μόνη λύση οι δύο όμιλοι στην SL2 κατά τον κ. Παλτόγλου: «Είναι δυνατόν τώρα; Μέσα σε αυτή τη λαίλαπα, μέσα στον κορονοϊό, στο χαμό, προσπαθεί να συντηρήσει τη Football League. Η λύση είναι μία! Κάντε δύο ομίλους και τελείωσε! Όποιος μπορεί, στέκεται! Τι θέλει να κάνει, να συντηρήσει αυτό το πράγμα, αυτό το έκτρωμα; Αυτοί δε φωνάζανε για το νόμο του Βασιλειάδη; Γιατί δεν το προχωράνε; Γιατί δεν το αλλάζουνε; Φτάσαμε Σεπτέμβρη!

Αν το Αιγάλεω είναι και πάλι Football League, η ομάδα θα παίξει Γ’ Εθνική με το ερασιτεχνικό της τμήμα: «Είμαστε σε αναμονή, λέμε θα γίνουν δύο όμιλοι, ξανά ξεκινάμε, κάνουμε μεταγραφές, σταματήσαμε πάλι. Έχουμε 14-15 παίκτες, σταματήσαμε και περιμένουμε τον Αυγενάκη.

Η ομάδα κάνει προετοιμασία με 14-15 παίκτες τους οποίους αν μείνουμε στη Football League, τους έχω πει θα πάρουν τα μεταβολών τους και θα φύγουν, η ομάδα θα παίξει Γ’ Εθνική με τον Ερασιτέχνη. Δεν ξανά παίζουμε στη Football League.

Απόδοση: mikriliga.gr