Αύριο Σάββατο το πρώτο τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά το ρεπό που έδωσε χθες Πέμπτη στους παίκτες του ο Περικλής Αμανατίδης, από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο γήπεδο του Σαρακηνού, ενώ αύριο Σάββατο (29/8) στις 6 το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο.
Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της, ενώ το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα, ύστερα από δέκα μέρες σκληρής προετοιμασίας.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και δεξιού οπισθοφύλακα και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Οι συζητήσεις για στόπερ αφορούν έμπειρο ποδοσφαιριστή που πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, που εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν βιάζονται να καλύψουν τις δύο θέσεις που προαναφέραμε, καθώς στόχος είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, τη στιγμή που υπάρχει χρόνος για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις