Αχ. Μπέος: Να καθιερωθεί ο Βόλος στη Σούπερ Λιγκ

O πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους στην εκδήλωση της παρουσίασης των αποκτημάτων της ομάδας και των νέων εμφανίσεων, αλλά και στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, μέσω του Volos TV, τόνισε τα εξής: «Το λογότυπο του βίντεο που προβλήθηκε έλεγε, Σούπερ Λιγκ ήρθαμε. Το ζητούμενο είναι, ήρθαμε για να μείνουμε. Σ’ αυτό το κομμάτι σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής. Εκτός από τους παίκτες, μαζί μας έχουμε και έναν προπονητή που σήμερα βρίσκεται εδώ, τον Σάκη Τσιώλη, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Μακάρι αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει, να μας οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ και στη συνείδηση του κόσμου.
Βέβαια, διανύουμε μια περίεργη περίοδο, για την κοινωνία και όλους τους συμπολίτες μας. Σε μια περίοδο κρίσης, ο κορωνοϊός έχει γίνει ένα κομμάτι της καθημερινότητας και ελπίζουμε πολύ σύντομα να βρεθεί το εμβόλιο και θα τον ξεπεράσουμε. Για να μπορέσει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει την προσπάθεια.
Εδώ και ένα μήνα, μέσα από μία απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου, ανέλαβα και επίσημα τον τίτλο του προέδρου της ΠΑΕ, σ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Βόλου. Στόχος μου δεν είναι να παραμείνω επί σειρά ετών πρόεδρος. Είμαι προσωρινά εδώ, σε μια μεταβατική περίοδο κι εύχομαι πολύ σύντομα, γιατί αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δέχθηκα να αναλάβω, να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Να είναι ένας υγιής παράγοντας, ένας επιχειρηματίας ή μια ομάδα επιχειρηματιών και να αναλάβουν την ομάδα. Γιατί εγώ δεν σας κρύβω, ναι μεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά έχω έναν καινούργιο έρωτα. Κι αυτός είναι η πόλη του Βόλου. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω για την πόλη μου και τους πολίτες. Να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Βόλος. Εύχομαι και ελπίζω, σύντομα να βρεθεί αντικαταστάτης και να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια.
Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν τελείωσαν. Περιμένετε τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις