Συνεδριάζει η Σούπερ Λιγκ για να επικυρώσει την 14η ομάδα, για το πρόγραμμα και την κλήρωση

Διοικητικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης συγκάλεσε η Super League για ην Δευτέρα 31/8 στις 11:15. Η διοργανώτρια Αρχή θα επικυρώσει την 14η ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ θα εγκρίνει το συνοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2020/2021 και θα συζητήσεις τις λεπτομέρειες για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
“Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31/8/2020 στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως: Επικύρωση της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21 (ήτοι του νικητή των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη) – Ανακήρυξη ομάδας που προβιβάζεται / υποβιβάζεται μεταξύ των εν λόγω 2 ΠΑΕ. Εγγραφή μέλους στο συνεταιρισμό (για την περίπτωση που νικήτρια των αγώνων μπαράζ είναι η ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης).
Επίσης, την ίδια ημέρα, Δευτέρα 31/8/2020 και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten.
2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten.
3/ Έγκριση Κανονισμού Παρατηρητών.
4/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten.
5/ Θέματα Κυπέλλου Ελλάδας.
6/ Διάφορα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις