Καταρτίστηκαν οι όμιλοι στη Β’ ΕΠΣΘ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ο καταρτισμός των ομίλων για τη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΘ.
Επίσημος καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Βόλο. Τον κ. Διακοφώτη καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης και οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδια συνομιλία πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
Επίσης παραβρέθηκαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ο γενικός γραμματέας Μίλτος Καλόγηρος, ο α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Βελάνης, ο β’ αντιπρόεδρος Χρήστος Οικονόμου, ο ταμίας Δημήτρης Φραντζής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δημήτρης Λαμπρογιώργος και εκπρόσωποι σωματείων.
Οι κ.κ. Λασκαράκης και Διακοφώτης ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στους συλλόγους, με τον δεύτερο να πατά το κουμπί για να αρχίσει η διαδικασία, η οποία έγινε βάσει ηλεκτρονικού προγράμματος και ήταν ιδιαίτερα σύντομη. Κατόπιν τα «ηνία» της εκδήλωσης ανέλαβε ο υπάλληλος της ΕΠΣΘ Αντώνης Δαλούκας, ο οποίος εξήγησε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο που θα γίνουν οι δύο κληρώσεις και προχώρησε κανονικά στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Οι όμιλοι της Β’ ΕΠΣΘ
Έγινε ο καταρτισμός των δύο ομίλων της Β’ ΕΠΣΘ, με τις ομάδες να χωρίζονται με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια, προκειμένου οι μετακινήσεις και τα έξοδα να είναι λιγότερα για τις διοικήσεις των συλλόγων. Έτσι στον Α’ όμιλο τοποθετήθηκαν οι πέντε ομάδες του Πηλίου, που πλαισιώθηκαν από ισάριθμες του Βόλου. Ο Β’ όμιλος αποτελείται από πέντε ομάδες της περιοχής του Αλμυρού και συμπληρώθηκαν από τέσσερις συλλόγους του Βόλου.
Η σύνθεση των ομίλων είναι η εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Άνθιμος Γαζής, Άνω Λεχώνια, Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Ερμής, Α.Ε. Διμηνίου, Μαγνησιακός, Νέοι Αγίας Άννας, Νέοι Αθλητές Νίκης.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άθλος Αλμυρού, Απόλλων Καναλίων, Αχιλλέας Αχιλλείου, Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, Μικροθήβες, Ελευθεριακός, Πανιώνιος, Πηλέας, ΑΠΟΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις