Πρώτη με χαμόγελα και υψηλές προσδοκίες για την Ανόρθωση

Η χρονιά άρχισε για την Ανόρθωση, ενόψει της συμμετοχής της στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση, θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους και φέτος. Το βολιώτικο συγκρότημα φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Α1 ΕΣΚΑΘ και να ανέλθει σε εθνική κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι σε μόλις 20 μήνες ζωής ο σύλλογος έχει καταφέρει ήδη δυο διαδοχικές ανόδους.
Στην πρώτη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Κρεμαστάς Απόστολος, όλα τα μέλη της Διοίκησης (Μαλισιόβας Ν., Τέγος Α., Λεόπουλος Δ., Παπαχρήστος Β., Καπουρνιώτης Ζ., Μπατζιάκας Χρ., Στάθης Μ.), ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και φυσικά οι καλαθοσφαιριστές της φετινής ομάδας.
Αυτοί είναι οι: Μπόγδανος Δημήτρης, Ακριβόπουλος Νικόλαος, Ανδρέογλου Άκης, Γεωργίου Θωμάς, Καραγιώργος Θωμάς, Κοντάκης Βασίλης, Καραθανάσης Γιώργος, Αβέλας Ζήσης, Καρακώστας Νίκος, Ακούνια Αλέξανδρος, Καλλέργης Κυριάκος, Φιλίππου Σίμος, Συλεόπουλος Βαγγέλης και Ντίκας Βασίλης.
Δικαιολογημένα «απών» ήταν για επαγγελματικούς λόγους οι Γαλανάκης Νίκος, Παπαιωάννου Χρήστος και Κοντογιάννης Άκης.
Πρώτα μοιράστηκε υλικό από τον φροντιστή της ομάδας, στη συνέχεια έγινε ανάλυση και μοιράστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων της προετοιμασίας από τον προπονητή και τέλος ο πρόεδρος κ. Απόστολος Κρεμαστάς έκανε μια σύντομη ομιλία. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, δεσμεύθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να λύνονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν ενώ ζήτησε απ’ όλους μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά. Επίσης, ανακοινώθηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα όλοι αθλητές θα επισκεφθούν το πολυιατρείο «Φροντίδα» για αναλυτικές εξετάσεις, αφού και φέτος το πολυιατρείο «Φροντίδαδ» θα καλύπτει ιατρικά όλους τους αθλητές του συλλόγου και ήδη έχει υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας. Κατόπιν, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα δοθεί και το πρώτο φιλικό κόντρα στην Νίκη Βόλου που φέτος θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις