Θα σπάσει το αήττητο του Απόλλωνα εκτός ο Ολυμπιακός Βόλου;

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΕΑΚ (Κυριακή 22/11), προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να βρεθούν ψηλότερα στη βαθμολογία. Αξίζει να η σημειώσουμε, πως οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος αγωνίζονται όλες εκτός έδρας και το γεγονός…

…αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ελπίζοντας πως κάποιες από αυτές τις ομάδες θα στραβοπατήσουν και θα χάσουν βαθμούς.
Η Λάρισα θα παίξει στην Αθήνα με την Καλλιθέα, τα Τρίκαλα στη Ζάκυνθο, η Κέρκυρα στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό, η Παναχαϊκή στη Λαμία και η Αναγέννηση Κ. στα Χανιά.
Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα χαρακτηρίζεται ντέρμπι, καθώς θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παρουσιάζεται ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά, μετά την έλευση στην ομάδα του προπονητή Μπάμπη Τεννέ.
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, να φτάνει δύσκολα στο γκολ, ωστόσο, στο ΕΑΚ έχει σκοράρει και στα τρία ματς που έχει δώσει, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.
Από την πλευρά του ο Απόλλων δεν έχει χάσει ακόμη εκτός έδρας, έχοντας αποσπάσει τρεις «λευκές» ισοπαλίες μακριά από τη Ριζούπολη.
Θυμίζουμε, πως επιστρέφουν στον Ολυμπιακό οι Ντιέγκο Λεόν, Σπύρος Γκουγκούδης (από τραυματισμό), Αντώνης Τσιάρας (από τιμωρία), ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αλέξανδρος Νικολιάς, Ντάριο Φερνάντες, Γιώργος Ντάσιος και ο τιμωρημένος Ανέστης Νάστος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις