Αλιατίδης: Περισσότερες οι απαιτήσεις στη Σούπερ Λιγκ 2

Δηλώσεις, κατά την έβδομη μέρα παρουσίας της Νίκης Βόλου στην Πορταριά, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πραγματοποίησε, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Μανώλης Αλιατίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή:
“Ήταν μόλις το πρώτο φιλικό, η ομάδα, προφανώς, δεν είναι έτοιμη ακόμα. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και δίκαια κερδίσαμε. Πρέπει να αναλογιστούμε και το γεγονός ότι η Παναχαϊκή ξεκίνησε την προετοιμασία της δύο εβδομάδες πριν από εμάς. Σίγουρα, ο προπονητής μας και το τεχνικό τιμ μπόρεσε να βγάλει κάποια συμπεράσματα και να δει κάποια στοιχεία, αλλά, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν μπορεί ακόμα κανένας να σχηματίσει ξεκάθαρη εικόνα και άποψη, είναι πολύ νωρίς”.
Για τη μέχρι στιγμή πορεία της προετοιμασίας:
“Η προετοιμασία κυλάει, μέχρι στιγμής, πολύ καλά και σε επαγγελματικά πρότυπα, όπως αρμόζει στην ομάδα μας. Η συνεργασία με τους συμπαίκτες μου κρίνεται άψογη, σε σχέση με το πόσο καιρό συνυπάρχουμε, έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά, τα οποία εμείς, που έχουμε μείνει από πέρσι, προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν τη φιλοσοφία της ομάδας και τα θέλω του προπονητή μας. Όλοι εδώ, Έλληνες και ξένοι, βρισκόμαστε, κυνηγώντας τον ίδιο στόχο και, στο πλαίσιο αυτού, πρέπει και θα γίνουμε μία οικογένεια. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, πολύ σύντομα θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, όσον αφορά τη φυσική μας κατάσταση και την αγωνιστική μας ετοιμότητα”.
Για τη νέα χρονιά με τη Νίκη στη Superleague 2:
“Δεδομένα, είναι μεγάλη χαρά και για εμάς, και για τη διοίκηση, και για τους προπονητές μας, αλλά και για τον καταπληκτικό κόσμο της ομάδας μας, ο οποίος ελπίζουμε και φέτος, αν όλα πάνε καλά με το κομμάτι του κορωνοϊού, να μη μας αφήσει ποτέ μόνους μας.
Το πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε την προσεχή χρονιά φαίνεται πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, δύσκολο, με πολλές περισσότερες απαιτήσεις, σε σχέση με πέρσι. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε, χωρίς μεγάλα λόγια, μέσα στο γήπεδο, για να δείξουμε αυτό που όλοι θέλουμε. Θα κάνουμε αυτοκριτική, θα δούμε τις αδυναμίες μας και θα τις βελτιώσουμε. Όταν είσαι σε μία ομάδα, με τη δυναμική της Νίκης, πρέπει να είσαι αντάξιος των προσδοκιών και των ανθρώπων γύρω από την ομάδα και του λαού της”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις