Πολύ καλός ο Βόλος νίκησε 4-1 την Παναχαϊκή (photos)

Τη δεύτερη νίκη του σε φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Βόλος στο ΕΑΚ με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησαν με 4-1, με τον Σάκη Τσιώλη να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Ο Βόλος κυριάρχησε στο πρώτο ημίωρο, σημειώνοντας δύο γκολ και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με τον νεαρό Τάσο Δουβίκα να «κλέβει» την παράσταση με την εμφάνισή του. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 6’ με εξαιρετική ενέργεια και άψογο πλασέ, μετά από συνδυασμένη ενέργεια του Γκουαροτσένα με τον Μπαρτόλο. Ο Δουβίκας ήταν σε όλες σχεδόν τις φάσεις που δημιούργησε ο Βόλος μέχρι το ημίωρο. Στο 13’ (ανάποδο «ψαλίδι» άουτ), στο 15’ στου άουτ. Το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Ίκερ Γκουαροτσένα στο 23’ μετά από ενέργεια και πάσα του Μπαρτόλο.
Ο Βόλος ήταν «καταιγιστικός» στο πρώτο ημίωρο χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Μπαριέντος στο 1’, Λουντεβάλ στο 17’ και Μπαρτόλο στο 29’. Μετά το 30’ έπεσε κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με την Παναχαίκή πάντως, να μειώνει το σκορ σε 2-1 στο 41’ με πλασέ του Χρήστου Αραβίδη, στη μοναδική φάση που δημιούργησαν οι Πατρινοί στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Βόλος ήταν διαρκώς στην επίθεση και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ της Παναχαϊκής. Το 3-1 σημείωσε στο 75’ ο Μπαρτόλο με σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 84’ ο Μπαρτόλο και πάλι με χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 4-1. Το πέναλτι κέρδισε ο Γκουαροτσένα σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Λαρέα.
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Ντεντάκης (57’ Τέκιο), Φεράρι (77’ Κιάκος), Κολόμπο (70’ Σάντσες), Μήτογλου, Ριένστρα (57’ Τσοκάνης), Μπαριέντος (80’ Λογαράς), Λουντεβάλ (57’ Γέντρισεκ), Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα (84’ Κανελλάκης), Δουβίκας (70’ Κρητικός).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μένκα (60’ Κολοβούρης), Πάνος (75’ Μπελεζάκης), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (75’ Λαρέα), Πατάπης (36’ λ.τρ. Πατρώνης), Μουστακόπουλος, Μπρους (55’ Αργυρόπουλος), Μασούρας (46’ Παπαδόπουλος), Τσερούτι (46’ Μπάτροβιτς), Ανάκογλου (57’ Σκεπετάρης), Αραβίδης (57’ Κουσκουνάς).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις