Π. Αμανατίδης: Είναι νωρίς για συμπεράσματα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν με 4-3, τονίζοντας πως είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, από τη στιγμή που η ομάδα πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των “ερυθρολεύκων”: «Ήταν ένα προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι και ευχαριστούμε την ομάδα του Διαγόρα. Μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε όλους τους παίκτες, με τους οποίους δουλέψαμε στο Καρπενήσι. Σιγά-σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας. Ήταν ένα παιχνίδι μετά από πέντε μήνες και τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθουν κανονικά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα, γι’ αυτό τώρα η προσπάθειά τους θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη.
Από κει και πέρα, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, καθώς έκαναν πολύ καλή προσπάθεια σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω θερμοκρασίας. Κρατάμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά, τα οποία σημειώνουμε και προχωράμε. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και όλοι να είναι σίγουροι, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπει στο γήπεδο πρωταγωνιστής. Αυτό είναι κάτι το οποίο και θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε».
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Οι ομάδες πρέπει να έχουν νέα παιδιά στο ρόστερ τους. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Γιατί αυτό θα δώσει δύναμη στις ομάδες να αποκτήσουν ένα κορμό από νέους παίκτες, οι οποίοι θα είναι δυνατοί μέσα στο γήπεδο. Αυτός, είναι και ένας στόχος που έχουμε θέσει, ως ομάδα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Αυτά τα παιδιά θα τα δώσουμε μία υπεραξία, έτσι ώστε να πατήσουν καλύτερα μέσα στο γήπεδο κι αυτό να το εισπράξει και η ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις