«Μπλόκαραν» την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος οι τηλεοπτικά «άστεγοι»

Μπορεί οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών να αναφέρουν πως η Nova έχει υποβάλει πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Λαμίας, του Παναιτωλικού, του ΟΦΗ, του Βόλου και του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο με δεδομένο πως υπογραφές δεν έχουν πέσει, οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ έκαναν πράξη τις προθέσεις τους και μπλόκαραν την υπογραφή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος!

Είχαν, άλλωστε, προειδοποιήσει ότι θα το κάνουν, στην περίπτωση που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ΠΑΕ.

Αυτό έγινε μέσω τεχνητής έλλειψης απαρτίας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 31/8.

Από την Γ.Σ. που είχε μοναδικό θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, πέραν των 5 προαναφερθέντων ΠΑΕ, απουσίασε και ο ΠΑΟΚ, ενώ μαζί τους είναι και ο Παναθηναϊκός που ωστόσο ήταν παρών λόγω της παρουσίας του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως προέδρου της διοργανώτριας.

Τις αποφάσεις τους, εξάλλου, φέρεται να στηρίζει και η ΑΕΚ που από την πλευρά της έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη (2/9) το πρωί. Αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, είναι εξαιρετικά πιθανό να μπλοκαριστεί εκ νέου η έγκριση της προκήρυξης και η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις