Σε εξέλιξη η εκδίκαση της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εκδίκαση των προσφυγών των ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (φωτό από τη συνεδρίαση), κατά της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να προβεί σε αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ 2 με τη συμμετοχή 18 ομάδων (υποβιβάζονται από τη Σούπερ Λιγκ 2 οι Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα και ανεβαίνουν οι οκτώ πρώτοι από τη Φούτμπολ Λιγκ).

Τα Χανιά ζητούν να παραμείνουν 12 οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2 και να μην γίνει αναδιάρθρωση, ενώ Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου ζητούν να γίνουν δύο οι όμιλοι στη Β’ Εθνική κατηγορία και να καταργηθεί η Φούτμπολ Λιγκ.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των ομάδων που στηρίζουν την απόφαση της ΕΠΟ στο Διαιτητικό δικαστήριο (Ιωνικός, Παναχαϊκή, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Βέροια, Ιεράπετρα, Καβάλα και Διαγόρας) είναι οι κ.κ. Χατζής, Ιωάννου, Μπιλίρης και Λίβας, ενώ η ΕΠΟ έχει δικηγόρο τον κ. Σαράκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε έντονη παρουσία στη εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς παραβρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος,  ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημήτρης Πέγιος και Κώστας Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις