Σπουδαία μεταγραφή για Γ.Σ. Αλμυρού, απέκτησε τον Φαμπρίτσιο Πότσι

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο Αργεντινό μέσο Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος αγωνίστηκε την περίοδο 2016-17 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (17 συμμετοχές).

Ο 34χρονος μέσος βρίσκεται στη χώρα μας από το 2008 όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Συνολικά έχει να επιδείξει 70 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 126 στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Πότσι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Γ.Σ. Αλμυρού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τη διοίκηση του συλλόγου να αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε τα εξής: «H διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 34χρονο Αργεντινό μέσο Φαμπρίτσιο Πότσι, έναν ποδοσφαιριστή με πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας. Ο Πότσι έχει περάσει από Αστέρα Ρεθύμνου, Πλατανιά, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Α.Ο. Χανιά, Αγία Νάπα Κύπρου, Παναργειακό, Ρόδο, Κισσαμικό, Ο.Φ. Ιεράπετρας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής το 2019 και Παλαιόχωρα. Τον καλωσορίζουμε στον Αλμυρό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις