Α. Πέτρου: Φιλόδοξος και με νέες ιδέες για το ποδόσφαιρο ο νέος προπονητής

Για το θέμα του προπονητή, που προέκυψε, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Στο πέταλο», ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, Άκης Πέτρου, τονίζοντας σχετικά: «Είχαμε μια άψογη συνεργασία με τον κ. Τσιώλη. Είναι ένας καλός προπονητής και ήταν καθαρά θέμα διοίκησης, η απόφαση να λυθεί η συνεργασία. Όταν δεν αρέσει κάτι, καλύτερα να το προλαβαίνεις στην αρχή, να δίνεις λύση και να μην αφήνεις το πρόβλημα να μεγαλώνει.
Ο κ. Τσιώλης δούλεψε με την ομάδα, έβαλε τις βάσεις, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Ο νέος προπονητής θα θελήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει ομοιογένεια για να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα.
Είναι γεγονός, πως εξετάζουμε πολλά βιογραφικά προπονητών και σε δύο-τρεις μέρες θα έχουμε τελειώσει με το θέμα. Η φιλοσοφία μας, ως ομάδα, είναι να έρθει στον Βόλο ένας προπονητής, όπως ήταν ο Χουάν Φεράντο, νέος, φιλόδοξος, να βοηθήσει την ομάδα να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και να έχει νέες ιδέες πάνω στο αντικείμενο του ποδοσφαίρου.
Μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής, η ομάδα θα προπονείται υπό τις οδηγίες των Κώστα Μπράτσου, Άκη Οικονόμου και Αντώνη Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι πλαισιώνουν το τεχνικό τιμ».
Όσον αφορά την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα, ο Άκης Πέτρου τόνισε: «Ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτηθεί και το αργότερο μέχρι την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) θα βρίσκεται στο Βόλο, αφού πρώτα ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα. Όπως τόνισε και ο πρόεδρος, θα γίνει τουλάχιστον άλλη μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα δούμε αν θα πρέπει να γίνει κάποια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις