Α. Πέτρου: Φιλόδοξος και με νέες ιδέες για το ποδόσφαιρο ο νέος προπονητής

Για το θέμα του προπονητή, που προέκυψε, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Στο πέταλο», ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, Άκης Πέτρου, τονίζοντας σχετικά: «Είχαμε μια άψογη συνεργασία με τον κ. Τσιώλη. Είναι ένας καλός προπονητής και ήταν καθαρά θέμα διοίκησης, η απόφαση να λυθεί η συνεργασία. Όταν δεν αρέσει κάτι, καλύτερα να το προλαβαίνεις στην αρχή, να δίνεις λύση και να μην αφήνεις το πρόβλημα να μεγαλώνει.
Ο κ. Τσιώλης δούλεψε με την ομάδα, έβαλε τις βάσεις, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Ο νέος προπονητής θα θελήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει ομοιογένεια για να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα.
Είναι γεγονός, πως εξετάζουμε πολλά βιογραφικά προπονητών και σε δύο-τρεις μέρες θα έχουμε τελειώσει με το θέμα. Η φιλοσοφία μας, ως ομάδα, είναι να έρθει στον Βόλο ένας προπονητής, όπως ήταν ο Χουάν Φεράντο, νέος, φιλόδοξος, να βοηθήσει την ομάδα να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και να έχει νέες ιδέες πάνω στο αντικείμενο του ποδοσφαίρου.
Μέχρι να έρθει ο νέος προπονητής, η ομάδα θα προπονείται υπό τις οδηγίες των Κώστα Μπράτσου, Άκη Οικονόμου και Αντώνη Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι πλαισιώνουν το τεχνικό τιμ».
Όσον αφορά την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα, ο Άκης Πέτρου τόνισε: «Ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτηθεί και το αργότερο μέχρι την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) θα βρίσκεται στο Βόλο, αφού πρώτα ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά θέματα. Όπως τόνισε και ο πρόεδρος, θα γίνει τουλάχιστον άλλη μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα δούμε αν θα πρέπει να γίνει κάποια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ».