Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Αργούς για το Σαββατοκύριακο

Στη μάχη της της Β΄Εθνικής του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών ρίχνεται η αντίστοιχη ομάδα του ΑΣ Αργώ με αντίπαλο την Ακαδημία Τυρνάβου, ενώ τα κορίτσια του Συλλόγου αντιμετωπίζουν τον ΣΠΑ Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής των ομάδων του ΑΣ Αργώ:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Τον πρώτο τους αγώνα στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών, δίνει ο ΑΣ ΑΡΓΩ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου (14.00) , στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο χωρίς αγώνα για την ΑΡΓΩ που είχε ρεπό στο πρόγραμμά της. Η ομάδα του Βόλου έχει στόχο να ξεκινήσει με νίκη τις φετινές της υποχρεώσεις και να έχει μια καλή πορεία , αντάξια της περσινής όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται πολύ δυνατό, αφού συμμετέχουν σε αυτό ομάδες όπως ο ΣΠΑ Καρδίτσας και Φθία Λαμίας που προέρχονται από την Α2 εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
Φ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ-ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάββατο 21 Νοεμβρίου , ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ 16.00)
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 14.00)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 15.00)
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ-ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ 15.00)
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ ΡΕΠΟ

ΤΟΝ ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Με αντίπαλο τον ΣΠΑ Καρδίτσας εκτός έδρας, αγωνίζονται οι γυναίκες της ΑΡΓΟΥΣ, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 19.00, στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος . Η ανανεωμένη φέτος ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη νίκη απο τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Καρδίτσας, σε ένα πολύ δύσκολο φέτος πρωτάθλημα, όπου όλα θα παιχθούν μέχρι το τέλος, αφού σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας θα αγωνιστούν σε play off αγώνες για την άνοδο και οι υπόλοιπες 4 σε play out αγώνες για τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
AO ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Σάββατο 21 Νοεμβρίου , 14ο γυμν.Λάρισας 16.00)
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σάββατο 21 Νοεμβρίου , κλειστό Καρδίτσας 19.00)
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Φ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Σάββατο 21 Νοεμβρίου , κλειστό Νίκαιας 16.00)
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Σάββατο 21 Νοεμβρίου , ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ 18.00)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις