Θ. Μακρής: Δεν θα διστάσουμε να κάνουνε οποιαδήποτε προσθαφαίρεση στο ρόστερ

Δύο-τρία ακόμη βασικά κομμάτια λείπουν από τον Ολυμπιακό Βόλου για να ενισχυθεί σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται για την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Γιαννίτση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί και κάποιοι ξένοι στόπερ, τις περιπτώσεις των οποίων εξετάζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ. Επίσης, θα αποκτηθεί και δεξιός οπισθοφύλακας, με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (ίσως αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής), ενώ όπως τόνισε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Θωμάς Μακρής, στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 89.5 «Στο πέταλο», η διοίκηση δεν θα διστάσει, αν χρειαστεί, να προβεί σε προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Θωμάς Μακρής τόνισε: «Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που εξετάζουμε. Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε οποιαδήποτε προσθαφαίρεση, εάν κάτι δεν κολλάει στην ομάδα μας. Αναφέρομαι στο υπάρχον ρόστερ, αν δούμε ότι έχουμε κάνει λάθος εκτίμηση για κάποιον ποδοσφαιριστή. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύω, πως η ομάδα θα είναι έτοιμη και άκρως ανταγωνιστική. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τότε, για να δουλέψουμε και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στο πρώτο φιλικό της ομάδας με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-3: «Ο Ολυμπιακός για 25-30 λεπτά είχε καλό ρυθμό στο φιλικό με τον Διαγόρα και καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία και να διορθώσουμε ότι άσχημο παρατηρούμε. Ήταν το πρώτο τεστ για μας, είδαμε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται και αρκετοί από αυτούς έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. Υπάρχει πολύς χρόνος να δουλέψουμε και να μονταριστεί η ομάδα, μέσα από φιλικά παιχνίδια, αλλά και τις καθημερινές προπονήσεις.
Αντιμετωπίσαμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Διαγόρα για την ομάδα που φτιάχνει και εύχομαι και οι υπόλοιπες ομάδες της Μαγνησίας να έχουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις