Τους τερματοφύλακες Πολίτη και Κυρίτση απέκτησε η Καβάλα

Μετά την απόκτηση του Χρήστου Κολλά, η Καβάλα ανακοίνωσε την προσθήκη του 25χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη και του 23χρονου γκολκίπερ Ηλία Κυρίτση.

Ο Πολίτης πέρσι έπαιξε σε Βέροια και Απόλλων Πόντου ενώ παλαιότερα ήταν στο ρόστερ των Χανίων, της Ζακύνθου, του Πανσερραϊκού και του Παναιγιάλειου.

Ο Κυρίτσης αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Κύπρο με την φανέλα της ΠΑΕΕΚ. Ακόμη, έχει παίξει σε Άγιο Ιερόθεο, Κηφισιά, Ιωνικό και Κερατσίνι.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πολίτη Δημήτρη .
Ο τερματοφύλακας Πολίτης Δημήτρης, γεννημένος 8 Μαρτίου 1995 , παρά το νεαρό της ηλικίας του για την θέση του τερματοφύλακα αριθμεί πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και ακολούθησαν κατά σειρά Ζάκυνθος , τα Χανιά , ο Παναιγιάλειος , ο Πανσερραϊκός , ο Απόλλων Πόντου και η Βέροια.
Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κυρίτση Ηλία.
Ο Ηλίας Κυρίτσης γεννημένος στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας 14 Οκτωβρίου 1997 ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ατρομήτου και ακολούθησαν οι εξής ομάδες : ‘Άγιος Ιερόθεος , ΑΕ Κηφισίας , Ιωνικός Νίκαιας , ΑΠΟ Κερατσίνι και τελευταία του ομάδα ήταν η ΠΑΕΕΚ Κύπρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις