Ξεκινά με δυναμικό «μπάσιμο» στη Σούπερ Λιγκ 2 η Ξάνθη

Νέα σελίδα στην Ξάνθη. Ο υποβιβασμός των Θρακιωτών στη δεύτερη κατηγορία συνέπεσε με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον ομογενή επιχειρηματία, Βασίλη Παπαδημητρίου.

Ο Τόνι Πόποβιτς θα΄ναι ο νέος προπονητής όπως έχει γίνει γνωστό, την ώρα που με γοργούς ρυθμούς…τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του SDNA, ο Ανδρέας Τάτος αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις που ετοιμάζεται να…πυροδοτήσει η Ξάνθη στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έπειτα από 1,5 χρόνο θητείας στην τουρκική Αλτάι κατέθεσε προσφυγή κι έμεινε ελεύθερος, έχοντας γράψει την περασμένη σεζόν στο κοντέρ 30 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ.

Παρεμπιπτόντως, ο Τάτος θα επαναπατριστεί τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Άρη και τη μετακόμισή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Ελάζιγκσπορ.

Προς συμφωνία και με Παπάζογλου – Γιαννακόπουλο – Στάθη!
Εκτός όμως από τον Τάτο, άλλοι τρεις παίκτες προϋπηρεσία στα γήπεδα της Super League βρίσκονται – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ξάνθη για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο λόγος για τον 27χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Γιαννακόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, τον 31χρονο στόπερ, Τάσο Παπάζογλου που δεν συνεχίζει στη Ζίρα απ΄το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε (11 συμμετοχές) τον τελευταίο χρόνο, καθώς και τον 33χρονο δεξιό μπακ, Γιάννη Στάθη που αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στο Αιγάλεω.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις