Σκοπελίτης: Ο κόσμος θα μας ωθήσει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, Φίλιππος Σκοπελίτης , μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 για το αυριανό παιχνίδι (22/11)με τον Απόλλωνα και το χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς για την ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:…

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων και τον Πανελευσινιακό: «Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, γιατί ύστερα από το επιτυχές ισόπαλο αποτέλεσμα στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, όπως έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και με τον Πανελευσινιακό. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε και κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα πλησιάσουμε τις δύο προνομιούχες θέσεις και θα ξαναμπούμε στο κόλπο της ανόδου».

Για την αλλαγή του προπονητή: «Ο κόσμος είχε μεγάλες προσδοκίες στην αρχή, ωστόσο εμείς δεν καταφέραμε στις πρώτες αγωνιστικές να δείξουμε κάτι. Μετά την αλλαγή του προπονητή άλλαξε η ψυχολογία μας, άλλαξαν αρκετά πράγματα και τώρα φαίνεται ότι η ομάδα έχει αρχίσει κι ανεβαίνει».

Για το αν οι τραυματισμοί έχουν στοιχίσει στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα. Κάποιοι από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες είναι τραυματίες. Ο Ντιέγκο Λεόν είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο της κατηγορίας. Ο Φερνάντες και ο Ντάσιος είναι πολύ έμπειροι παίκτες και πολύ σημαντικοί για εμάς. Πάντως, ο Λεόν είναι έτοιμος και επιστρέφει».

Για το αν θα βοηθήσουν οι επιστροφές: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλων έχουμε δύο επιστροφές παικτών. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Κι ο Γκουγκούδης που επανέρχεται και ο Λεόν. Μας έλειψαν πολύ αυτοί οι παίκτες».

Για το πρόβλημα του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα: «Στην προπόνηση δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πιστεύω ότι με τη δουλειά θα καταφέρουμε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και θα τις μετουσιώνουμε σε γκολ».

Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Ο καινούριος προπονητής με πίστεψε περισσότερο και μου έδωσε χρόνο συμμετοχής. Θέλω κι εγώ να ανταποκριθώ στις ευκαιρίες που μου δίνει…».

Για τον κόσμο: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον κόσμο, γιατί αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο κόσμος θα μας ωθήσει να πάρουμε το παιχνίδι».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις