Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο νεαρός Ακριβόπουλος

Ο νεαρός Ακριβόπουλος θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Ανόρθωση, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Συνεχίζει ο νεαρός Ακριβόπουλος στην Ανόρθωση, που επενδύει στο μέλλον και στη δική της ακαδημία.
Ο Ακριβόπουλος αγωνίζεται στη θέση 1, έχει ύψος 1.80, είναι 16 χρονών και διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα, την καλή τεχνική του κατάρτιση και το “μυαλωμένο’ του παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικία του.
Ο νεαρός αθλητής, δεν άκουσε τις “σειρήνες” του καλοκαιριού αφού αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν και επέλεξε να συνεχίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε και να συνεργαστεί για άλλη μια χρονιά με τον κόουτς Καπουρνιώτη που δουλεύουν μαζί από το 2014, όταν και ο μικρός Νίκος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Πέρυσι, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ομάδα του στο παιδικό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο κατάφερε και στο εφηβικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δυο χρόνια μεγαλύτερους αθλητές. Επίσης, πέρυσι έκανε αρκετές συμμετοχές και με την αντρική ομάδα ενώ στα τελευταία παιχνίδια ξεκινούσε βασικός.
Τέλος, ο Νικόλας δείχνει τον δρόμο και στους άλλους αθλητές της ακαδημίας που δίνεται μεγάλο βάρος και ήδη κάποιοι αθλητές από το παιδικό τμήμα (Τζούμας, Ευαγγελινός, Ντόκας) έκαναν και αυτοί ντεμπούτο στο αντρικό πρωτάθλημα από πέρυσι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις