Πόλος έλξης το παιχνίδι Α.Ε. Διμηνίου-Ηρακλής

Το παιχνίδι Α.Ε. Διμηνίου-Ηρακλής που διεξάγεται σήμερα Σάββατο στις 3 μ.μ. στο Διμήνιο είναι το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ και φυσικά θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα φέρνοντας 0-0 με τον Θησέα…

…(το ματς εκείνο είχε γίνει στη Νεάπολη, ενώ σήμερα επιστρέφουν «σπίτι» τους), αλλά την περασμένη εβδομάδα πήραν το «διπλό» στην έδρα της Σκιάθου με 1-0. Έτσι, θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη προκειμένου να ξεπεράσουν στη βαθμολογία τον σημερινό τους αντίπαλο που έχει δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ηρακλής επιβλήθηκε εκτός έδρας της Δάφνης με 5-1 και εντός του Πανιωνίου με 4-0, οπότε θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του.
Ο τερματοφύλακας Κουτσιρίμπας, που χτύπησε την περασμένη Κυριακή στη Σκιάθο και ο τιμωρημένος Ζάγκας δεν θα ενισχύσουν την Α.Ε. Διμηνίου στο σημερινό παιχνίδι, ενώ ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ανέφερε ότι η ομάδα του θα παίξει για τους τρεις βαθμούς:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, μια και ο Ηρακλής παρουσιάζεται αρκετά καλός, αλλά το «διπλό» που κάναμε στη Σκιάθο έχει ανεβάσει την ψυχολογία μας στα ύψη, συν το γεγονός ότι επιστρέφουμε στη φυσική μας έδρα. Μέσα στο Διμήνι δυναμώνουμε πολύ έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα αγωνιστούμε με στόχο τη νίκη και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε».
Στο στρατόπεδο του Ηρακλή «παίζεται» η συμμετοχή τεσσάρων παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τους Τσουκάλη, Αραμπατζή, Θάνο και Ντούρο. Απών θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λεβέντης. Ωστόσο, όποιοι και αν παίξουν πιστεύεται ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως μας δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Φασουράκης:
«Κατ’ αρχάς θεωρώ πως το φαβορί του αγώνα είναι το Διμήνι, μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και διεκδικεί τον τίτλο. Επιπλέον θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Εμείς είμαστε μία ομάδα με πολλούς παίκτες που ήλθαν φέτος και θεωρώ ότι ακόμη δεν έχουμε «δέσει». Ωστόσο, έχουμε αξιόλογο υλικό και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε. Ίσως έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά θεωρώ πως τα όποια κενά θα καλυφθούν επάξια. Πιστεύω να γίνει ένα θεαματικό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις