Νίκη Βόλου: Φιλική ήττα από την ΑΕΛ – Ντεμπούτο Πολίμου

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η Νίκη Βόλου από την ΑΕΛ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα, Τετάρτη, στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος», στον Αλμυρό. Για τους κυανόλευκους αυτό ήταν το τρίτο φιλικό (Παναχαϊκή, Τοξότης) στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο Στάικος Βεργέτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα ενώ ντεμπούτο με τη φανέλα της Νίκης Βόλου έκανε ο Ηλίας Πολίμος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr.

Σ’ ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι, οι βυσσινί πέτυχαν δύο τέρματα στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενοι δύο αδράνειες στην αμυντική λειτουργία της κυανόλευκης άμυνας. Συγκεκριμένα, ο Στελιάνο στο 76’ δοκίμασε σέντρα από τα αριστερά με την πορεία της μπάλας να ξεγελά τον Κώστα Παπαδόπουλο και να καταλήγει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου ένα λάθος διώξιμο από την άμυνα έστρωσε την μπάλα στον Τρούγιτς, ο οποίος αφού πρώτα προσποιήθηκε, με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Περισσότερα σε λίγο…

 Οι συνθέσεις: 

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης (63′ Παπαδόπουλος), Αλιατίδης, Μπαλάφας (63′ Αργύρης), Θεοδωρόπουλος (63′ Πολίμος), Τσιμπούκας (63′ Κάρδαρης), Μπόσιο (63′ Μπιτσάκος), Μέτσε (63′ Σαλαμούρας), Ντομίνγκεθ (63′ Ιμπάνιεζ), Κρουθ (63′ Κουκουτής), Οικονομίκος (46′ Τσιώλης), Γκονζάλες (63′ Χρόνης).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Μπάγιτς (63′ Σουλούκος), Γρηγορόπουλος (46′ Λουφάκης), Ηλιάδης (63′ Μιχαήλ), Μούζεκ (63′ Ζίζιτς), Μαϊδανός (63′ Στελιάνο), Γκαζάλ (46′ Δάκτυλας), Χαλάτσης (63′ Κοτσιανούλης), Πλατέλλας (46′ Γλυνός), Βινίσιους (63′ Τρούγιτς), Πινακάς (63′ Στοϊνοβιτς), Παπάζογλου (63′ Ζαχαράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις