Προ των πυλών του Βόλου ο Νίκολας Μαρτίνες

Στην απόκτηση ενός έμπειρου μεσοεπιθετικού, του Νίκολας Μαρτίνες, προχωρά ο Βόλος. Ο 33χρονος Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και μόλις λύσει το συμβόλαιό τους με τον Άρη θα υπογράψει στον Βόλο.
Ο Μαρτίνες είναι γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με τον Άρη, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και τρία γκολ στην περίοδο 2018-19 και 23 συμμετοχές και ένα γκολ την χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, στον οποίο αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (42 συμμετοχές, πέντε γκολ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ανόρθωση με την οποία κατέγραψε 33 συμμετοχές (περίοδος 2015-16) και δύο γκολ. Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει θέση στην ενδεκάδα, παίζοντας μόλις σ’ ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια χρονιά επέστρεψε στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού (18 συμμετοχές, τέσσερα γκολ), πριν έρθει στον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, όπως προαναφέραμε.
Ο Μαρτίνες έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και σύντομα αναμένεται στο Βόλο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις