Επιστροφή στις νίκες με Ζάκυνθο θέλουν οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Τη Ζάκυνθο υποδέχεται σήμερα Σάββατο (21/11) στις 11 το πρωί στο βοηθητικό του ΕΑΚ η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας από Λαμία και Αγρ. Αστέρα.
Ο Θωμάς Μακρής…

…είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται σε δύο φιλικά μέσα στην εβδομάδα, με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού την περασμένη Τρίτη και τη Δύναμη την Τετάρτη, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.
«Δεν μας έχουν επηρεάσει οι δύο ήττες εκτός έδρας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με στόχο να παρουσιαστούμε δυνατοί στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο και πιστεύω πως η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες. Στο γήπεδό μας θα πρέπει να μην έχουμε βαθμολογικές απώλειες και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου αποκτούν εμπειρίες και «δένουν» μεταξύ τους. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό από πέρυσι, όσον αφορά το ρόστερ και τα περισσότερα παιδιά βρέθηκαν να αγωνίζονται σ’ αυτό το επίπεδο» τονίζει με δηλώσεις τους στο goalpost.gr ο Θωμάς Μακρής.
Λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει την 18αδα, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τους Αλαμάνη και Κεσίδη από τους επαγγελματίες παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις