“Είμαστε σίγουροι πως το τέλος θα νικήσει η ζωή”

Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Βασδέκειου πραγματοποιεί τις προπονήσεις της η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης, μετά από έκκληση του προέδρου της σχολικής επιτροπής β/θμιας εκπ/σης κ. Απόστολο Ζαρκάδα, ώστε να πραγματοποιηθούν οι ανάλογες εργασίες στο 2ο Γυμνάσιο ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά:

Κατόπιν επικοινωνίας με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής β/θμιας εκπ/σης κ. Απόστολο Ζαρκάδα μας ζητήθηκε η διακοπή των προπονήσεων των ακαδημιών μας στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας. Ο κ. Ζαρκάδας μας εξήγησε ότι μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του σχολείου πρέπει να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του covid-19. Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας και θέτοντας ως προτεραιότητα το μέγιστο αγαθό της υγείας αποδεχθήκαμε την έκκληση του κ. Ζαρκάδα σταματώντας τις προπονήσεις στο σχολείο.

Επειδή όμως, παρά τις αντίξοες συνθήκες, η ζωή πρέπει να συνεχίσει στους κανονικούς της ρυθμούς και ο αθλητισμός είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό, επικοινωνήσαμε με τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ κ. Ανδρέα Ζέρβα και με τον νυν κ. Γεώργιο Βλιώρα από τους οποίους ζητήσαμε έναν εξωτερικό χώρο για τις προπονήσεις των μικρών μας αθλητών.

Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και μας παραχωρήθηκε ο χώρος του Βασδέκειου αθλητικού κέντρου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους κ.κ. Ζέρβα και Βλιώρα για τη βοήθειά τους και για τη στήριξή τους στο αγαπημένο μας άθλημα.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που τα τμήματα της ομάδας μας προπονούνται έχουμε λάβει όλα εκείνα τα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας, ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του covid-19.

Είναι μεγάλη μας η χαρά και η ικανοποίηση βλέποντας όλα τα μέλη της μεγάλης μας αθλητικής οικογένειας (αθλητές, προπονητές, διοίκηση και γονείς) να ανταποκρίνονται και να κάνουν πράξη τις οδηγίες.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι άλλες ομάδες της πόλης μας έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και έχουν λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε όλοι μαζί να ελαχιστοποιήσουμε αυτόν το σύγχρονο εφιάλτη.

Συνεχίζουμε τη ζωή μας χωρίς φόβο, αλλά με συναίσθηση του κοινωνικού μας καθήκοντος, με γνώση των κινδύνων που καραδοκούν. Είμαστε σίγουροι πως το τέλος θα νικήσει η ζωή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις