Πρόβλημα με Βουραζέρη στο Ρήγα

Με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις ο Ρήγας Φεραίος θα φιλοξενήσει αύριο Κυριακή (22/11) στις 3 μ.μ. στο Βελεστίνο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Νίκος Βουραζέρης, καθώς ο δυναμικός αμυντικός θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί…

…ο στρατευμένος Γιώργος Αλεξίου, ο τραυματίας Αποστόλης Σφάκας και ο Κώστας Γουτούλης, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό Παρασκευά Θεοδώρου. Το μόνο θετικό αποτελεί η επιστροφή του Δημήτρη Σέττου, που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο β’ ημίχρονο.
Σαν να μην έφταναν αυτά, από την περασμένη Πέμπτη ο προπονητής Λάκης Μπακάλης βρίσκεται στην Κέρκυρα και φοιτά σε σχολή προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA Α’. Μάλιστα δεν θα χάσει μόνο το ματς της Κυριακής, αλλά και αυτά με Πύρασο (25/11) και τον Αιγινιακό (29/11). Έτσι, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας θα έχουν δύο εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών, ο Χρήστος Σπαθής και ο Γιώργος Χατζής.
Στην αποστολή των «κυανολεύκων» θα είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής και ίσως ο Παρασκευάς Θεοδώρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις