Εγκρίθηκε η μετονομασία του ΕΑΚ σε «Στάδιο Τάκης Συνετόπουλος»

Το στάδιο του Βόλου θα ονομαστεί επίσημα «Στάδιο Τάκης Συνετόπουλος» στη μνήμη ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε όχι μόνο το βολιώτικο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στις 30 Νοεμβρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Τάκη και χθες γνωστοποιήθηκε στο Δήμο Βόλου…

…η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με την οποία εγκρίθηκε η απόφαση που είχε παρθεί από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βόλου για τη μετονομασία του ΕΑΚ.
Θυμίζουμε, πως το αίτημα για να ονομαστεί το Στάδιο Βόλου σε «Στάδιο Τάκης Συνετόπουλος» το είχε υποβάλει προς το Δήμο Βόλου η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, πριν ακόμη φύγει από τη ζωή ο αείμνηστος άσος.
Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βόλου αποφάνθηκε θετικά και το θέμα είχε κολλήσει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Τελικά, δόθηκε η έγκριση και σύντομα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τον Δήμο Βόλου, στην οποία με επίσημο τρόπο θα δοθεί το όνομα του Τάκη Συνετόπουλο στο Στάδιο, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν μεγαλουργήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις