Με 13 αθλητές ο ΟΜΑΘ στην ανάβαση Πορταριάς

Έπειτα από ένα διάλειμμά ενός μηνός περίπου επανεκκινούν οι αγώνες αυτοκινήτου με την ανάβαση Πορταριάς. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχοντας με 13 αθλητές συνολικά.
Ξεκινάμε με τη Ν2 στην οποία θα συμμετάσχει ο Δημήτρης Μπίκας με Citroen Saxo VTS στην επανεμφάνιση του στους αγώνες έπειτα από απουσία ενάμιση χρόνου σχεδόν.
Συνεχίζουμε με την κλάση Α5 όπου τα τελευταία χρόνια οι αθλητές του ΟΜΑΘ μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις.Ο Στάθης Δαμασιώτης με Toyota Yaris επιστρέφει ανανεωμένος την ώρα που ο Πανος Συτζάκηςέχοντας το Suzuki Swift του με νέο χρωματισμό αναμένεται να του βάλει δύσκολα.
Ο περσινός νικητής της Ν2 Βασίλη Άναγνου επιστρέφει στο φυσικό του περιβάλλον αφού θα αγωνιστεί και πάλι με το δικό του Citroen Saxo VTS την ώρα που και ο Βίκτωρ Σαρρής με ίδιο αυτοκίνητο επιστρέφει στην κλάση που τον ανέδειξε.Πλήρης αναβάθμιση και για τον Σταμάτη Μιχαήλ με Peugeot 106 που αλλάζει κατηγορία και κλάση θέλοντας να κάνει ένα πολύ γρήγορο shakedown του αυτοκινήτου.
Στην Ε10 ο Μιχάλης Παρασκευάς έχοντας εξελίξει ακόμα περισσότερο το Suzuki Swift του για μία ακόμη χρονιά επιλέγει τον δύσκολο δρόμο διαλέγοντας για χάρη του ανταγωνισμού σε μία κλάση που χαρακτηρίζεται από έντονο συναγωνισμό.Στην ίδια κλάση βρίσκουμε και τον Γιώργο Σανίδα με Peugeot 306 που φέτος έχει αναβαθμίσει αρκετά τον Γάλλο του να κυνηγάει ένα προσωπικό ρεκόρ σε μία κλάση φωτιά.
Στην Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Δημήτρης Μπερτζέμης θα ξεσηκώσει και πάλι το βουνό με την γνωστή B.M.W. M3 Ε36 στοχεύοντας στο βάθρο σε μία κατηγορία που όλο και δυσκολεύει αγώνα με τον αγώνα.
Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R δείχνει να έχει λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό κάτι που οι δοκιμές δείχνουν να επιβεβαιώνουν και που αυτόματα θα τον φέρουν ψηλά στην κατάταξη.
Οι Γιάννης Καμζιόλης και Γιώργος Υφαντής στοχεύουν στο θέαμα έχοντας δείξει και στο παρελθόν πως προτιμούν να βλέπουν που πηγαίνουν από τα πλαϊνά παράθυρα.Και οι δύο θα συμμετάσχουν με B.M.W. M3 E30 σε απίθανες γωνίες με τον πρώτο να επιλέγει την υπερτροφοδότηση και τον δεύτερο την ατμοσφαιρική οδό.
Τέλος στα ιστορικά ο Γιώργος Μαγγιδάς με Ford Escort Mk2 θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην ανάβαση Πορταριάς θέλοντας να επαναλάβει το ντεμπούτο του στους αγώνες με αυτό το αυτοκίνητο όταν και κατέκτησε το βάθρο της κλάσης του στην ανάβαση Πιτίτσας
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Πορταριάς καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις